Galleri D12

KONST, VIN & MUSIK

En musikalisk resa i vinets värld

2012-04-28
Kl 16.30

Sommelier och kapellmästare

Claes Brodda

Sommelier och kapellmästare
tillsammans med
pianisten Per Larsson


Vi har i olika sammanhang antytt att vi tänkt utveckla galleriverksamheten. Ett tag såg det ut som om den vardagliga verksamheten med galleriet tog för mycket tid för att sätta igång några andra aktiviteter. Nu har vi dock fått hjälp med att anordna en musikalisk vinprovning. Ansvarig för det, både när det gäller vin- och musikval, är Claes Brodda. Som av en händelse är han både kunnig sommelier och duktig musiker. Till hans merit på vinområdet hör bland annat att han skriver om viner i magasinet Biz&Art (www.bizart.se). Hans musikaliska meriter är många. Vill ni på ett enkelt sätt höra hur han låter med saxofon gå in på http://www.opusone.se/heaven/. Där visas en upptagning från Uppsala universitets aula, där Claes spelar tillsammans med Uppsala University Jazz Orchestra och sångerskan Hannah Nilsson. Claes kommer, tillsammans med kollegan Per Larsson (piano), att ”kommentera” vinerna musikaliskt.

Temat är KONST,VIN & MUSIK - en musikalisk resa i vinets värld. Claes försäkrar att det inte krävs några förkunskaper om vare sig vin eller musik.

Vinprovningen kommer äga rum i direkt anslutning till Jan Albert Carlssons vernissage den 28 april med start ca 16.30.

Vinprovningen avslutas med en lättare middag bestående av en italiensk buffétallrik med potatisgratäng.

Priset för detta är 495 kr per person (inkl moms). Eventuell dryck i samband med måltid betalas separat. Det är ett subventionerat pris.

För dem som tar del av vårt nyhetsbrev ger vi, utöver det, en rabatt på 10 procent. Det betyder att ni som läser detta betalar 445 kr per person.

Anmälan sker till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Ni skriver helt enkelt ert namn och hur många som kommer, betalar in i förväg till Dalotek AB, anger Vinprovning1, på bankgiro 526-6598 eller plusgiro 437031-8. Ni kan också betala direkt kontant eller med kreditkort på galleriet. Anmälan skall ske senast den 15 april.

Antalet platser är begränsat. Först till kvarn gäller.